Deloitte Technology Fast 50 Listesindeyiz!

Deloitte Technology Fast 50 Listesindeyiz!

Yerli ve milli teknoloji üreticisi olarak, 2020’de de istikrarlı büyümemizi sürdürdük ve 3 yıl üst üste Deloitte Technology Fast 50 listesine girdik.

İnovasyonu başından beri kurum kültürümüzün parçası haline getirdik ve bir Ar-Ge ve inovasyon şirketi olarak yeni teknolojilerle büyümeye devam ediyoruz. Özellikle yerli ve milli teknoloji şirketi olmanın gururuyla yeni başarılara imza atmanın mutlululuğunu yaşıyoruz.

Ar-Ge ve inovasyon şirketi olarak Deloitte Technology Fast 50 Başarılarımız

2020, 2019, 2018 ve 2014 Deloitte Technology Fast 50 Listesindeyiz!

Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını ilk sırada tutan bir yerli ve milli teknoloji üreticisi olarak, ilk olarak 2014 yılında Türkiye’de Deloitte Fast 50 listesine girmeyi başardık. Aynı yıl EMEA bölgesinde de Deloitte 500 listesinde yer alarak 2 önemli başarı elde ettik. 2018 ve 2019 yıllarında da Türkiye’de Deloitte Technology Fast 50 listesinde yer aldık.

Deloitte Technology Fast 50

Deloitte, 2006 yılından bu yana Türkiye’de uygulanan Fast 50 programı kapsamında her yıl Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirliyor. Bu programla kurumlara ulusal ve uluslararası düzeyde marka bilinirliği yaratma ve yeni iş birlikleri geliştirme fırsatı sunuyor.

Paylaş
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
E-Bülten Aboneliği
icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

hr@inomera.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.