Netmera ile 80 Milyondan Fazla Anlık Bildirimde 2 Kattan Fazla Açılma Oranı

Digitürk yayınlarının uygulaması olan BeIN CONNECT uygulama etkileşimlerini Netmera ile yöneterek abone kitlesiyle iletişimini her geçen gün artırıyor.
Geçtiğimiz yıl bir ay gibi kısa bir sürede canlı kullanıma alınan Netmera projesiyle BeIN CONNECT, 2021 yılı verilerine göre Netmera Otomatik Mesajlaşma özelliğini kullanarak atmış olduğu 80 milyondan fazla anlık (push) bildirimde açılma oranını 2 kattan fazla artırdı.

BeIN CONNECT’in Hedefleri Nelerdi?

BeIN CONNECT, doğru zamanda doğru mesajı en hızlı şekilde Digitürk kullanıcılarına ulaştırmak ve yüksek indirme oranına sahip mobil uygulamasında her bildirimin tüm müşterilerine ulaştığından emin olmak hedefiyle Netmera yolculuğuna çıktı.

BeIN CONNECT Netmera ile Nasıl Bir Etkileşim Yürütüyor?

Netmera projesi ile BeIN CONNECT; maç bildirimleri, doğum günü kutlamaları, sürpriz hediye bildirimleri, haftalık dizi ve film önerileri için anlık bildirimlerle kitlesiyle etkileşime geçebiliyor. Geçmiş müşteri datasını da Netmera’ya bağlayan BeIN CONNECT, müşterilerinin mevcut veya geçmiş aboneliklerine göre bildirim yaparak doğru önerilerde bulunabiliyor. Ayrıca; kullanıcılarını uydu ve OTT aboneliklerine göre ayırarak hedefleyebiliyor ve segmentasyonu sıkça kullanabiliyor.

BeIN CONNECT Netmera ile her geçen gün anlık bildirimlerle ulaştığı abone kitlesini ve etkileşimlerini artırmaya devam ediyor.

Siz de mobil uygulamanızın etkileşimlerini artırmak ve daha büyük bir kitleye ulaşmak için Netmera ile tanışın.

Paylaş
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
E-Bülten Aboneliği
icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

hr@inomera.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.