Yunus Marketler Zinciri, Netmera ile Mobil Uygulama ve Web Etkileşimini Artırdı!

1989 yılında perakendecilik sektörüne giriş yapan, Türkiye genelinde 100 şubesi ve 3000’in üzerinde çalışanı bulunan Yunus Marketler Zinciri, web push ve mobil push bildirimlerini çok kanallı etkileşim platformumuz Netmera üzerinden gerçekleştiriyor.

Yunus Marketler Zinciri Netmera projesine neden ihtiyaç duydu, hedefleri neydi?

Netmera’dan önce farklı bir etkileşim platformu kullanan Yunus Marketler Zinciri, satışlarını artırmak için pazarlama otomasyonlu bildirim gönderme ve müşteri etkileşimi konusunda desteğe ihtiyaç duyuyordu. Bu sorunları çözmek için Netmera Platformumuzu tercih eden Yunus Marketler Zinciri, Ocak 2021 tarihinde Netmera Web & Mobil Push ve Netmera Analytics çözümlerini kapsayan projeye başladı. Ağustos 2021 tarihinde canlıya alınan proje, Yunus Marketler Zinciri’nin e-ticaret altyapısını aldıkları Marketyo ile yürütüldü.

Proje Kazanımları Neler Oldu?

Ağustos 2021 tarihinden bu yana Netmera çözümlerini kullanan Yunus Marketler Zinciri, proje sonucunda; müşterilerine gönderdiği kampanya bildirimlerinde daha fazla etkileşim yakalayarak daha fazla geri dönüş almaya başladı ve satışlarını artırdı.

Yunus Marketler Zinciri’nin Gelecek Proje Planları Neler?

Yunus Marketler Zinciri, önümüzdeki süreçte Wawlabs ve Netmera Katalog çözümlerini de kullanmayı hedefliyor.

Projede emeği geçen Marketyo ve Netmera ekiplerini tebrik ederiz.

Paylaş
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
E-Bülten Aboneliği
icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

hr@inomera.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.