Müşteri Self Care Uygulamarıyla Dijital Deneyim

Müşteri Self Care Uygulamarıyla Dijital Deneyim

Müşterilerin iletişim şekli 10 yıl içinde önemli ölçüde değişti ve dijital yenilikler müşteri deneyiminde devrim yaratıyor. İnsanlar şimdi sevdikleriyle etkileşime geçmek için uygulamalar kullanıyorlar. Markaların da kendileriyle aynı şekilde iletişim kurmasını bekliyorlar.

Bu beklentilerin şekillendirdiği istatistiklerden Mckinsey’e göre, 2020’de dijital self care kanalları, müşteri self care kanallarındaki paylarını % 48’e çıkaracak. Yalnız bir müşteri self care uygulamasına sahip olmanız müşterileriniz için yeterli olmayacak çünkü yine aynı ankete göre müşterilerin %55’i kanallar arasında tutarlılık bekliyor.

İnomera self-care alanında neler sağlayabilir?

İNOMERA SELF-CARE ALANINDA NELER SAĞLAYABİLİR?

2015 yılında, Türkiye’nin bir numaralı cep telefonu operatörü ve servis sağlayıcısı olan Turkcell ve Superonline için müşteri self-care hizmetlerini dönüştürdük. “Tek Hub Projesi” ile çok kanallı bir yaklaşım geliştirdik ve kanallar arasında birleşik bir deneyim sunan mobil uygulamalar, web ve mobil web kanalları oluşturduk.

2018 yılında, müşteri deneyimini geliştirmek için Vodafone Selfcare uygulamasını arka plana dönüştürdük. 20 + M Vodafone müşterilerine hizmet vermek için hızlı, güvenilir ve ölçeklenebilir bir arka plan geliştirdik.

Müşteri etkileşim platformumuz Netmera, 15 self care uygulamasına (telco, bankacılık, enerji uygulamaları dahil) hizmet veriyor ve 70 milyondan fazla kullanıcıdan gelen müşteri davranışı verilerini topluyor. Bu, bize müşteriler hakkında mükemmel bir fikir veriyor.

İşinizin müşteri self care hizmetine ihtiyacı varsa tamamen dijital bir deneyim oluşturmak ve en son teknolojilerle daha geniş bir dağıtım alanı sağlamak için size özel uygulamalar geliştirebiliriz.

Bu amaca ulaşmak için KPI’larınızı dinler, ihtiyaçlarınızı analiz eder, uzmanlık alanımızı ve uzmanlığımızı bu alana koyarız ve yarının ihtiyaçlarına cevap veren mobil uygulamalar oluştururuz.

Hemen bizimle iletişime geçin.

Paylaş
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
E-Bülten Aboneliği

İlgili Yazılar

icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

hr@inomera.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.