SAP Commerce Cloud İşletmenize Neler Sağlar?

SAP Commerce Cloud İşletmenize Neler Sağlar?

SAP’nin omni-channel ticaret çözümü eski adıyla SAP Hybris yeni ve daha kapsamlı adıyla SAP Commerce Cloud, işletmelerin fiziksel ve dijital ticaret kanallarında sunduğu deneyimi tekleştiriyor. Daha iyi müşteri deneyimi ve daha kolay satın alma süreçleri sunan SAP Commerce Cloud, e-ticaretin giderek öneminin arttığı günümüzde entegre çok kanallı ticaret çözümleri sunuyor.

Bu blogumuzda kısaca SAP Commerce Cloud çözümleri ile ilgili merak ettiklerinizi yanıtladık. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa bize ulaşın.

SAP Commerce Cloud çözümleri e-ticaret işlerimi nasıl basitleştirir?

SAP Commerce Cloud çözümleri, aramadan satışa kadar sorunsuz bir deneyim ile müşterileriniz için satın alma sürecini kolaylaştırmanıza olanak tanır. Sezgisel self servis yetenekleri ve yapay zeka destekli satış, rehberli satış, destek ve sohbet botlarının bir kombinasyonu olarak satın alma sürecine kolaylaştırır ve işletmenize daha düşük sahip olma maliyetiyle daha fazla kar sağlar.

SAP Commerce Cloud, karmaşık ticaret ve sipariş süreçlerini de basitleştirir. Böylece müşterilerinizi daha verimli yönlendirebilir ve talepleri tedarik zincirinize bağlayabilirsiniz.

SAP’nin e-ticaret çözümleri gerçek zamanlı kişiselleştirmeyi nasıl kolaylaştırır?

SAP Commerce Cloud portföyü, verilerin yakalanması ve analizi yoluyla bilgi sağlayan, bulut tabanlı bir eklenti olan içeriğe dayalı hizmetler aracılığıyla kişiselleştirmeyi mümkün kılar.

Bu bilgileri, sezgisel koşullara dayalı dinamik müşteri segmentleri tanımlamak için kullanabilirsiniz. Örneğin; müşteri erkekse ve daha önce gömlek satın aldıysa, çözüm onu bir erkek ve erkek gömleği segmentine koymak için programlanabilir. Segmentler, müşterilerin bu koşulları karşılaması için izleyerek ve dinleyerek sürekli olarak ayarlanabilir ve çalıştırılabilir. Bir müşteri tanımlanmış bir koşulla eşleştiğinde, çözüm müşterinin mağazada gördüklerini belirler ve kişiselleştirilmiş promosyonları veya fiyatları tetikler.

SAP Commerce Cloud, diğer SAP veya üçüncü taraf çözümleriyle nasıl entegre olur?

Önceden oluşturulmuş entegrasyon, diğer SAP ve üçüncü taraf bulut ve şirket içi uygulamalarla e ticaret uygulamalarının bağlanmasına yardımcı olan SAP Cloud Platform Integration Suite’i temel alır.

SAP Commerce Cloud açık API’lara dayandığından, üçüncü taraf çözümlere de hızla entegre edilebilir. SAP, App Center aracılığıyla üçüncü taraf çözümlere önceden oluşturulmuş birçok entegrasyon sunuyor ve biz de bu entegrasyonları kolaylıkla uyarlıyoruz.

SAP, ürün bilgi yönetimi (PIM) için bir çözüm sunuyor mu?

Evet. SAP Commerce Cloud; ürün, içerik ve katalog yönetimi için tamamen gömülü bir çözüm sunar.

SAP Ürün İçerik Yönetimi çözümü, ürün verilerini ve kataloglarını merkezi olarak birleştirmenize ve bunları çeşitli kanallarda yayınlamanıza olanak tanır. Sezgisel bir kullanıcı arayüzü üzerinden düzenlemeler yapabilir, yerleşik veri doğrulama ve iş akışlarıyla ürün içerik kalitesini artırabilir, ürün verilerini toplu olarak düzenleyebilir, topluca yükleyebilir ve küresel bir ticaret sitesi için çok dilli katalogları destekleyebilirsiniz.

İnomera işletmemin e-ticaret ihtiyaçlarına nasıl yanıt veriyor?

SAP‘nin SAP Hybris partneri olarak SAP Commerce Cloud çözümlerinin uyarlamasını gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra SAP Hybris platformunda Türk Perakende sektörüne özgü geliştirdiğimiz omni-channel ticaret paketi ile 3-6 ayda projenizi teslim ediyoruz. 20 yılı aşkın süredir perakende sektör deneyimine ve e-ticaret uygulama deneyimine sahibiz. Projelerinizi, SAP omni-channel ticaret çözümlerinde altyapısı çok sağlam teknik ekibimize güvenle emanet edebilirsiniz.

Paylaş
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
E-Bülten Aboneliği

İlgili Yazılar

  • 19 Aralık 2021
  • E-Ticaret
Omnichannel strateji, müşterileri merkeze almalı ve fiziksel konumlar, masaüstü ve mobil cihazlar dahil olmak üzere müşteriyle etkileşime girdiği her yerde olmalıdır.
  • 1 Kasım 2021
  • E-Ticaret
Omnichannel strateji, multichannel bir temel üzerine inşa edilmiş olsa da, müşteri deneyiminde, hedeflerde ve uygulamada önemli farklılıkları vardır.
icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

hr@inomera.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.