Tüm Kanallarda Birleştirilmiş Ticaret Deneyimi

Tüm Kanallarda Birleştirilmiş Ticaret Deneyimi

Omni-channel (çok kanallı) tüketici yolculuklarında müşteri deneyimini birleştirmek için omni-channel çözümlerin önemi artıyor. SAP Commerce Cloud, tüm ticaret kanallarını dijital olarak dönüştürmenizi ve tüketicilere kesintisiz bir deneyim sunmanızı sağlıyor. Organizasyonların dijital dönüşümlerini çok kanallı ticaretle yönetmeleri için gereken yetenekleri sunuyor.

Omni-channel ticaret çözümü SAP Commerce Cloud ile tek platform üzerinden web, mobil, çağrı merkezi ve mağaza dahil olmak üzere tüm temas noktalarında müşterilerinize tutarlı bir deneyim sunabilirsiniz. Yurtdışına satışa uygun, çoklu dil ve çoklu para birimi destekleyen e-ticaret sitesi ile yeni segmentlere, pazarlara ve coğrafyalara hızlı bir şekilde girebilirsiniz.

SAP Qualified Pack Çözümü Nedir?

SAP Qualified Pack (Nitelikli ortak paketi), SAP’nin pazar lideri yazılımlarını ve inovasyonlarını bir SAP ortağının fikri mülkiyetinde bulunan sektör veya iş kolu uzmanlığı, özel hizmetler, özelleştirmeler, yapılandırmalar veya uygulamalar gibi süreçlerle birleştirerek hızlı katma değer getiren, düşük riskli ve öngörülürlüğü yüksek projeleri cazip fiyatlandırmalarla sunan entegre bir çözümdür

İnomera’nın SAP Qualified Commerce Cloud çözümü SAP’nin çözümlerini kendi uzmanlığıyla özelleştiren iş ortaklarıyla birlikte sunduğu önemli paket çözümlerden biridir.

SAP Commerce Cloud projesini İnomera ile yapmanın avantajı nedir?

İnomera e-ticaret alanında 10 yıldan fazla deneyime sahip. Ayrıca telekom, e-ticaret ve mobil ticaret ve pazarlama çözümleri geliştiren inovatif bir bilişim ve Ar-Ge şirketidir. SAP Commerce Cloud çözümü Karaca bünyesinde gerçekleştirdiği proje sonrası SAP Qualified Pack çözüm olarak SAP tarafından desteklendi. Çözümün SAP Türkiye sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Paket haline getirilmiş İnomera SAP Commerce Cloud çözümüyle, hem İnomera deneyiminden yararlanabilir hem de hızlı bir e-ticaret geçişi sağlayabilirsiniz. Lisans fiyatlarında uygulanan taksit seçeneklerinden ve Türk perakende sektör yapısına uygun hazır süreçler içerdiğinden kısa uyarlama süresi avantajından da yararlanabilirsiniz. Çözümü detaylı inceleyin.

SAP Commerce Cloud e-ticaret geçişi işletmeme neler sağlar?

Mağazadan teslim alma, mağazadan online sipariş, mağazada iade, lokasyon teknolojisinin de yardımıyla kiosklar veya akıllı telefonlar üzerinden dijital bilgi merkezleri gibi birçok omni-channel ticaret senaryosunu hayata geçirebilirsiniz. Bir çok mağaza senaryosuna olanak tanıyan bir mobil uygulama ile tüm kanallarınızı birbirine bağlayan çözüm ile, hem müşteri sadakatini hızlandırır hem de gelirlerinizi artırabilrisiniz.

İnomera, SAP Commerce Cloud ile çalışacak tamamlayıcı uygulamalar sunuyor mu?

Omni-Channel ticaret alanında 10+ yıllık deneyime sahip İnomera, mobil ticaret uygulaması, bildirim yönetimi ve müşteri etkileşim platformumu Netmera ürünleriyle ticaret süreçlerini mobil kanallarda da kusursuzlaştırdı. E-ticareti çok kanallı olarak (mobil, web, sms, mail) yönetme ve milyonlarca müşteri davranış verisi ile daha iyi bir ticaret deneyimi sunuyor.

Müşteri deneyiminin marka bağılığı ve satın alma kararlarında fiyatın önüne geçtiği günümüzde, tüm dijital kanalların aynı kalitede deneyim etrafında birleştirmenin önemi büyük. Omni-Channel ticaret, pazarlama çözümleri ile desteklendiğinde müşteri deneyiminin kalitesi artıyor. İnomera SAP Commerce Cloud çözümü ile omni-channel ticaret süreçlerinde deneyimi iyileştirirken, mobil ticaret gelirlerinizi de arttırabilirsiniz. Hem mobil hem web kanallarında müşteri deneyimini arttırmak dendiğinde günümüzde akla gelen başka kritik bir kelime de “etkileşim”. İnomera bu noktada bir pazarlama çözümü olan Mobil müşteri etkileşim platformu Netmera ile mobil uygulamanızdaki etkileşimi arttırarak, yani müşterileriniz ile mobil iletişimde olarak onları harekete geçirip mobil ticaret uygulamalarınızın kullanım ve dönüşüm oranlarını yükseltiyor ve kazancınızı önemli oranda arttırıyor.

Paylaş
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
E-Bülten Aboneliği

İlgili Yazılar

  • 19 Aralık 2021
  • E-Ticaret
Omnichannel strateji, müşterileri merkeze almalı ve fiziksel konumlar, masaüstü ve mobil cihazlar dahil olmak üzere müşteriyle etkileşime girdiği her yerde olmalıdır.
  • 1 Kasım 2021
  • E-Ticaret
Omnichannel strateji, multichannel bir temel üzerine inşa edilmiş olsa da, müşteri deneyiminde, hedeflerde ve uygulamada önemli farklılıkları vardır.
icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

hr@inomera.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.