Yazılım dünyasında nitelikli alan: İnomera Akademi

Yazılım dünyasında nitelikli alan: İnomera Akademi

Kuruluşumuzdan bu yana, İnomera Akademi yazılım eğitimleri kapsamında yetiştirdiğimiz yazılımcıları bünyemize katmayı ve sektöre kazandırmayı kurum kültürümüz haline getirdik.

İnomera Yazılım Akademisi kapsamında her yıl onlarca yazılımcıya alanında deneyimli yönetici ve yazılımcılarımızdan sıkı bir eğitim alma olanağı sunuyoruz. Java ve e-ticaret teknolojileri olmak üzere iki ana başlıktan oluşan İnomera Akademi eğitimleri 2 ay sürüyor. Katılımcılar, akademinin birinci ayında ilgilendikleri alanda yazılım eğitimini alıyor, ikinci ayında ise iş başında eğitim stajı yapıyorlar. Belirli projelerde görev alarak bu dönemi tamamlıyorlar.

Bu 2 aylık süreç sonunda akademi eğitimini başarıyla tamamlayanlar, kendilerine hem İnomera bünyesinde hem de sektörde istihdam olanağı yaratıyorlar.

Daha yolun başındasın

Akademi süreci hem bizlere hem de eğitim alan yazılımcılara karşılıklı olarak önemli katkılar sağlıyor.

Bugünün ve yarının çalışma disiplinlerine uyum sağlayan ve sürekli gelişim içinde olan güçlü mühendislik ekibimize katılmak isteyenler için akademinin önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

Akademiye katılan yazılımcılar, ilerlemek istedikleri teknolojileri öğrenme ve iş başında uygulama fırsatı buluyorlar. Böylece seçimlerinin kendileri için doğru veya yanlış bir seçim olup olmadığını daha yolun başında görebiliyorlar. Bu anlamda akademide eğitim alan yazılımcıların kariyer yönlendirmesi açısından da kritik bir rol oynadığı kanısındayım.

Güvenilir yazılımcı kaynağımız

Akademi sayesinde bizler de ekibimize katılacak yazılımcıları iş başında ve eğitimde tanıma olanağı yakalıyoruz.  Böylece işe alımlarımızda güvenilir yazılımcı kaynağı elde ediyoruz. İnomera ve Netmera şirketlerimizde yazılımcılarımızın çoğunu akademi eğitimlerimizi başarı ile tamamlayanlar arasından seçiyoruz.

İnomera Akademi ile Bugünün ve Geleceğin Teknolojilerini Yakalıyoruz

İnomera İleri Düzey Yazılım programı kapsamında mevcut ekiplerimizin ve müşteri ekiplerinin eğitim ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Ayda iki kez gerçekleşen eğitimlerle ekiplerimiz son teknolojileri yakından takip ediyor ve projelerde uyguluyor.

Özetle; İnomera Akademi kapsamında hem yeni yazılımcılara yazılım dünyasının kapısını aralıyoruz hem de ileri düzey eğitimlerle hem kendimizi hem de iş ortaklarımızı bugünün ve geleceğin teknolojilerine adapte ediyoruz.

Paylaş
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
E-Bülten Aboneliği

İlgili Yazılar

  • 14 Mayıs 2020
  • Dijital Mektuplar
Koronavirüs salgını ile değişen evde yaşam ve evden çalışma deneyimlerini İnomera ekibi Dijital Mektuplar ile paylaşıyor.
  • 4 Mayıs 2020
  • Dijital Mektuplar
Koronavirüs salgını ile değişen evde yaşam ve evden çalışma deneyimlerini İnomera ekibi Dijital Mektuplar ile paylaşıyor.
icon/mail-check

Teşekkürler

Kısa süre içinde bir e-posta alacaksınız.

hr@inomera.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.